Zeneterápiás Talpmasszázs Modul

 

Zeneterápiás Talpmasszázs modulunkon képzési rendszerünkből és az emberi test anatómiájából kiragadjuk a talpat, a lábfejet, a bokát, a vádlit és a sípcsontot. Megtanuljuk az itt lévő izmok és reflexzónák kezelési technikáit, majd abszolút relaxációs zenékkel aláfestve elsajátítjuk ezen területek zeneterápiás kezelését. Talpunk hyperérzékenysége miatt a teljes testes zeneterápiás masszázs egyik legfontosabb részét is a talpmasszázs rész képezi. A talp az emberi test egyik legsokrétűbb és legsokatmondóbb területe. Felszínén az összes belső szervünk és izmunk reflexes kivezető pontja megtalálható, mintegy kicsinyített másaként testünknek, így ezen területek kezelésével gyakorlatilag közvetlenül tudunk az egész testre hatást kifejteni. A megfelelően végzett talpmasszázs ily módon önmagában is egész testes kezelésnek minősül, ezért is indítunk önálló modult belőle. Továbbá amikor egy jól kivitelezett talpmasszázst zeneterápiás talpmasszázzsá emelünk, a talpmasszázs általános hatásai is felerősödnek, meditatív relaxációs zenével párosítva pedig egy igazi utazásra vihetjük vele alanyunkat alfa-közeli állapotba juttatva pszichéjét, melyben sokkal érzékenyebbé válik a világra és kezelésünkre. Zeneterápiás Talpmasszázs modulunkon egy 3 számból álló, kb. 20 perces, relaxációs zeneterápiás talpmasszázst tanulunk meg elvégezni, melyből a képzés utolsó napján záróvizsgát teszünk.

 

               talp1.jpg                 talp2.jpg

                     

 

A zeneterápiás talpmasszázs modul témái és követelményei összegezve

 

-          talp, boka, lábszár izmainak, csontjainak, ízületeinek ismerete

-          alsó végtag kezelési stratégiái

-          talpreflex-zónák alap szintű ismerete

-          helyes ergonómia elmélete és alap szintű gyakorlata

-          folyamatos mozgás alap szintű gyakorlata

-          zeneterápiás alapismeretek

-          ütemfelosztás és matek egyszerűbb zenékben

 

 

A 32 órás modul ára 35.000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyam díját, az ahhoz szükséges összes kelléket és anyagot, az oktatás helyszínének bérleti díját, a vizsgára való felkészítést, valamint a vizsgadíjat. A vizsga sikeres letételét követően iskolánk magyar és angol nyelvű bizonyítványt állít ki hallgatói részére, mely elismervényt szintén csak nálunk a Zeneterápiás Masszázs Iskolában lehetséges megszerezni. 

 barna logo magyar.png


logo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpg

W3LAB
Rendszer üzenet
-