World Art Shaman Masszázs

A World Art Shaman Masszázs a Zeneterápiás Masszázs Iskola legmélyebb és leginkább személyre szabott kezelése. Tulajdonképpen egy abszolút személyre szóló, nagyon mély Eufória Masszázs. Egy életre szóló kirándulás önmagunkba, a világegyetembe, a makro- és mikrokozmoszba. Egy 90-120 perces utazás, mely során különösképp kitágul a tudat. Zenei összeállításában sok személyes zene is szerepel, melyek megfelelően egymás után sorakoztatva és kiegészülve más zenékkel a zeneterápia tudományos és spirituális elvei mentén, hihetetlen mélységekbe és magasságokba repítik az utazót. Ez a különleges szertartás -mint minden valamire való spirituális és sámán szertartás- arra hivatott, hogy önmagadon és az utadon keresztül megmutassa a világ sokszínűségét, különböző értékeit, majd visszahozva az utazásból választást kínáljon és utadra engedjen a nagyvilágban, hogy érvényesülj. Lehetőséget ad, hogy átlátva és összefoglalva önmagadat, értékeidet és céljaidat, felül emelkedve félelmeiden bölcsebben dönthess adott élethelyzetekben és kitartóbb légy önmegvalósításodban.

A World Art Shaman Masszázst ezért csak bizonyos szintű ismeretség és bizalom után lehetséges megcsinálni az utazó és az utaztató között. Kivitelezése előtt mindenképpen szükséges kisebb (30, 60 perces) általános frissítő masszázsokat és utazásokat csinálni és sokat beszélgetni, megismerni egymást. Ezután az utaztató összeállít egy 90-120 perces, személyes zenei anyagot barátjának az utazónak, majd egy közösen megbeszélt időpontban egy kisebb felkészítő meditáció után elviszi őt az útra.

A World Art Shaman Masszázs, mint minden Eufória Masszázs megnyitni és kitágítani hivatott a tudatot. Egy bizalmon alapuló kezdő löketet szeretne adni önmagad megismeréséhez, felismeréséhez, felvállalásához és gátjaid, problémáid legyőzéséhez. Érettebbé válhatsz általa ha odafigyelsz mondanivalójára, mert erősebbé tesz és fogékonyabbá emel a világra és önmagadra, ami körülvesz.

A World Art Shaman Masszázsnak mindezekért nincsen ára sem. Utazónak és utaztatónak egyaránt tanulással és fejlődéssel jár és mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy minél nyitottabban és hatékonyabban tanulhassanak. Végzője éppen ezért saját fejlődésének érdekében sosem kérhet és várhat pénzt, vagy bármi mást utaztatásaiért.

Stark Melinda hastánc oktató utazásai

W3LAB
Rendszer üzenet
-