Vendégek véleményei


Gyöngyi
Sziasztok! Brunner Erikánál voltam egy csodálatos masszázson.Teljesen egyedi élménymasszázs és terápia.Csodálatos a zene ,a hangulat.Köszönöm Erikának a csodálatos pillanatot,a kellemes ,nyugtató, fantasztikus masszázst.
Nagy Sándor
Ma megkaptam életem első professzionális Zeneterápiás Élménymasszázsát, minden apró részlettel a helyén úgy, ahogyan azt kell...ahogyan azt eddig csak Én csináltam másoknak és csak az ő visszajelzéseik alapján tudtam képet alkotni az egészről...de átélni valami egész más...valami irdatlan nagy és magával ragadó élmény...azt se tudtam merre vagyok arccal és mikor kb 10 perccel a vége után fülig érő szájjal lefolytam a masszázságyról a többiek 2 papírzsebkendőnyi nyálat töröltek fel alólam...most úgy érzem, szétcsattanok az örömtől és az energiától...úgy érzem, új fejezethez érkezett a Zeneterápiás Masszázs Iskola...most éreztem először úgy igazán, minden porcikámmal, hogy megérte belerakni ezt a 3 év kemény munkát és van jövője ennek az elementáris, lenyűgöző és szavakkal leírhatatlan találmánynak...köszönöm, hogy taníthattalak Brunner Era...ma Én tanultam Tőled! szeretettel: Sanka
Sándor Ildikó
Kellemes ellazulás munka után. Kell ennél több?Jó zenék,ritmusra járó kéz. Nagyon kellemes talpmasszázsban volt részem. Köszönet érte
Varga Katka
Sziasztok! Nos, Brunner Erikánál voltam ma. Először is köszönet a többhónapos időegyeztetési lehetőségért és a rugalmasságért. Valamint NAGY HÁLA a mai masszázsért. A kezdeti beszélgetés remek felmérés lehetett arra, hogy rámhangolódjon Era. Éreztem, hogy azért van. Nagyon fontos! És mi lett a vége? A választott zene pont betalált, pedig arról egy szó sem esett! A masszázs alatt pedig totál FLOW, egyenletes érzés, pedig 188 cm magas (ez esetben hosszú :) ) vagyok, szóval, nem éreztem, Era mikor, honnan, hova kerül, a fogások a testemen egyforma egyenletességgel mentek. És nem ám először láb, aztán derék, aztán felsőtest... Hanem ide-oda, pont, ahogy kellett! Totál összhangban a zenével, kifogástalan koreográfiával. Mintha minden mozdulat előre meg lett volna írva. Aztán kiderült, hogy Era erre a zenére még nem masszírozott. ZSENIÁLIS! Nagyon köszönöm! Sankának is, hogy ezt kifejlesztette! Igazi értéket kaptam! Nemsokára újra jövök!
Kovács Judit Cecília
Aranykezű Gábor! Nagyon köszönöm a masszázst, fantasztikus élmény volt!
Battaglia Bettina
Kellemes, nyugtató élmény a fáradt testnek- és léleknek egyaránt, extra kedves fogadtatás. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam :)
Anikó
A masszázs alatt egy másik dimenzióba kerültem, nem igazán akartam visszatérni a való világba. Sanka nem masszírozott, hanem repült, balettozott, táncolt, úszott az asztal körül, fantasztikusan puha, és mégis erőteljes volt az érintése. Csodálatos. Úgy éreztem, hogy ő legalább annyira élvezte, mint én. Csak azért ne aranyozzuk be a kezét, mert akkor nem tudja a továbbiakban megosztani fantasztikus tehetségét másokkal. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Hellinger Elvira
Szívből ajánlom azoknak akik szeretnének egy órára kikapcsolni. Nagyon pozitív élmény volt számomra a fárasztó munkanap után kicsit kiszakadni a monotonitásból, ellazulni és felüdülni a lágy dallamokkal. A masszázs és a zene kettősének köszönhetően érzelmileg is feltöltődtem. Szívesen megyek vissza máskor is.
Liptai Zsuzsanna
Kíváncsi voltam....főleg arra,hogy a Metallica hogy illeszkedhet a masszázshoz.......Szakmabeliként más szemmel néztem mindent.És egy másik világba csöppentem...egy harmadik dimenzióba,amit kevesen ismernek.Akkor és most,csak ez számít,nincs múlt és jövő.......Érezni fantasztikus,megtanulni még inkább!!:-)Szinte megőrülsz,amikor dolgozol.Azt gondoltam van tudásom.........tévedtem:-)Sanka játszik,és élvezi.. mind a munkát,mind a tanítást.Oda akarja adni,nem titkol,nem őriz.Őszintén csodálom ezt a fiatal EMBERT,aki mind szakmailag,mind személyiségében a toppon van!Köszönöm!És még,még,még.....akarom tudni,és odaadni másnak is.Adunk,hogy adhassatok...ki kell próbálni,és meg kell tanulni.Masszőröknek kötelezően ajánlott:-)
Balogh Károlyné
Az interneten nézelődtem, és a kíváncsiság hozta meg a lehetőséget, hogy találkozzak Zeneterápiás Masszás Iskolával. Mikor jelentkeztem a képzésre, semmilyen elvárásom nem volt. De mikor elvégeztem a Menedzser Masszás tanfolyamot természetes volt, hogy folytatom .Most már nagyon élvezem , és főleg, egy nagyszerű csapattal tanulhatom a Zeneterápiás Masszást .Nincs korhoz kötve, és nagyon megváltoztatta a zenéhez való érzelmeimet. Hálás vagyok Sankának, hogy a tanfolyam közben amit kaptunk zeneterápiás masszást egy csodálatos élménnyel lettem gazdagabb .Bízom benne, hogy egyszer én is valami hasonlót fogok okozni másoknak, ha végzek az iskolával.
Fülöp Csilla
Egyszer csak érkezett egy email,benne videók:-) nem tudtam levenni a szemem róla...még nézni is jó volt:-) De nem volt elég,érezni akartam:-) nem bántam meg, Sanka kezei rabul ejtettek:-) Olyannyira, hogy most épp tanfolyamidő van:-) Nekem is meg kell tanulni ezt a csodát! Masszőr lévén tudom milyen gyógyítani..... de ha ott a zene és te és az üres elme...és csak lebegsz valahol.... no ezt tudnom és adnom kell! Várunk mindenkit, aki érezni vagy épp adni szeretné....bővítsük a tábort! Köszönöm:-))))))))
Brunner Erika
Először csak láttam a zeneterápiás masszázst, és azonnal beleszerettem. Amikor azonban a saját bőrömön is tapasztalhattam, minden képzeletemet felülmúlta. Akkor elhatároztam, hogy ezt a csodát nekem is meg kell tanulnom, és a lehető legtöbb emberhez eljuttatnom. Mióta tanfolyamra járok Sankához, ezek az érzések még erősebben jelen vannak az életemben. Hálás vagyok, hogy találkoztam vele!
Elekes Krisztina
Egy kuponos akció révén ajándékoztam meg magam egy zeneterápiás maszázzsal.A honlapon nagyon tetszett a különböző zenékre történő maszírozás.A valőság azonban felülmúlt mindent. Egy" testet- lelket kielégítő ,elrepítő orgazmus "érzésének gondolata fogalmazódott meg bennem az 1 óra letelte után.Egész napomat végigkisérte ez a különleges élmény :)).... régi vágyam volt masszázst tanulni....itt erre is van lehetőség...tanulóként újra találkozunk:)))) Köszi Sanka!!!!
Váczi-Molnár Ágnes
Sosem volt még részem ilyen jellegű masszázsban, mint amit itt kaptam: mintha a testem nem is hozzám tartozna, hanem egy hangszer lenne Sanka kezében! Leírhatatlan érzés volt, utána még órákig pörögtem. Klassz, hogy itt van lehetőség megtanulni is ezt a művészetet és remélem, én is sokakat elkápráztathatok majd a zeneterápiás masszázzsal! :)
Kovács Zita
Felkavaró élmény volt. Ha igazán szavakba önteném a benyomásaimat, abba belepirulnék. Szembesültem vele, milyen eltemetett érzések, gondolatok laknak bennem. Mostmár csak meg kell tanulni szembe nézni velük... Köszönöm!
Ibolya
Legnagyobb elismerésem ! Csodálatos élmény, amelynek hatására, visszatért az energiám, rá fogok szokni.Köszönöm
Meleg Marcsi
Még még még!!! Egy óra altt átéltem mélységet,magasságot lebegést....! Utána nehéz volt még legalább egy óráig visszatérni a valóságba. Sanyi! Szuper vagy! Köszönöm!
Lívi
10 cm-rel a föld fölött járás, ez az érzés volt bennem a masszázs után. Ez volt a tökéletes levezetése egy ilyen intenzív vizsgaidőszaknak:)
Heni
A masszázs, amit át kell élni. Még, még, még...akarom. :) Utazás, ahonnan haza se akarsz jönni. Különleges szeretet élmény, ami elvarázsol. Minden pillanatát élveztem, teljesen feltöltődtem... most csak lebegek és mosolygok. :) Nagyon köszönöm!
Kolozsvári Tamás
Volt már részem sok és jobbnál jobb élményben,de amit Sankától kaptam.AZ VITT MINDENT!Köszi haver. :D Felejthetetlen élmény,aki teheti és aki nem az is próbálja ki.Előre szólok , rá fog szokni! :D
Ingrid
Az, hogy a zene minden rezdülését lekövette a masszázs valami isteni volt! Nagyon köszönöm az élményt!
Kissné Jutka
Nagyon de nagyon elégedett vagyok a masszázzsal, szinte szárnyaltam a kezelés után, olyan energia bombát kaptam. Nem győztem áradozni utána a barátaimnak. Nagy nagy köszönet és tisztelet.
Sára
Kellemes , felüdítő élmény volt ez a zeneterápiás masszázs. nagyon profi újításnak tartom. Viszont, ha én újra megyek, akkor Sándortól egy erősebb maszírozást kérek.
Zsarnai Tímea
Sokféle masszázst kipróbáltam már,de ez tényleg nagyon különleges volt.a masszázs a zenével teljes harmóniában volt,teljesen ellazított.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ábel és testvére
Remek volt az összhang a zene és a masszázs közt, egyedi élmény volt! Köszönjük szépen, csak buzdítani tudjuk ismerőseinket!
Klára
Ez a különleges masszázs végigvitt egy belső utazáson, melynek hatására lelki harmónia olyan egyensúlyba került nála, hogy még az írásomon is látszott. Azóta mély szeretet érzem minden létező iránt, magamat is beleértve. Ilyen élményem még nem volt.ÉN VOLTAM A ZENE.
Kunkli Péter
A masszázs magában is egy felüdítő élmény, a zeneterápiás masszázs pedig számomra egy teljesen új elményt volt. Ahogy mondani szokták, a bőr az ember legnagyobb érzékszerve és ez a fajta masszázs tényleg minden szinten átdolgozza és felpezsdíti az embert. Én teljesen újjászületve éresztem magam a kezelés után. Mindenkinek ajánlom, nemcsak ülű munkát végző embereknek!
Bosznay Péter
A tanfolyam megkezdése előtt a kíváncsiságtól hajtva kipróbáltam, hogy milyen élményt ad ez a különleges stílus. Az 1 órás kezelés után igen különleges élményben volt részem. A kezelés hatására egy olyan meditációs állapotba kerültem, amit nem sikerült még eddigi életem során tapasztalnom. Mindent érzékeltem a külvilágból, de képtelen voltam reagálni. Csak befelé tudtam figyelni. Ajánlom mindenkinek, aki egy különleges és meditatív élményre vágyik!
Németh Regina
Nagyon jó volt a masszázs! Műkörmös vagyok és napi 12 óra ülőmunka után nagyon jólesett, teljesen kikapcsolt a zeneterápával!!
Tenkes Gariella
Kozmetikusként tudom milyen fontos a masszázs és a zene kapcsolata .... fantasztikus élmény egyszerre , minden szinten megélni ezt a masszázst! agyilag kikapcsol, egy másik helyre repít és közben testben és lélekben i felfrissülök! Köszönöm ezt az élményt! csak ajánlani tudom!
Halmai Richárd (Brandon)
Egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni arról az élményről, megújulásról és testi felfrissülésről, amit ez a fajta masszázs tud nyújtani. Nekem elég sok problémám van a hát, derek tájékon, ezért is kissé szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban és nem vártam semmi nagy eredményt, de tévedtem. A zene azonnal kikapcsolta az agyam és nem arra figyeltem, hogy na most eltalálja-e a megfelelő pontot, rendesen csinálja-e, stb., hanem tudtam élvezni a kezelést. Ami mondanom sem kell, nagyon profi módon is lett elvégezve és nem akartam, hogy vége legyen. Utána azt éreztem, mintha felemelkednék a földről, annyira ellazultam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, mert biztos nem fog csalódni és szerintem nem egyszer fogja újra akarni. Köszönöm Sankának, a profizmust és a kellemes hangulatot
Máté Júlia
Nagyon tetszik amit csinálnak nagyon jó a masszázs ... főleg egy hosszú műszak után az ember teljesen feltöltődik mintha kicserélték volna. Egyszerűen nagyszerű amit teljesítenek. A hangulat is csodálatos a zene. Az az idő amíg masszíroznak a nyugalom szigete semmi sem tud kizökkenteni. Egyszerűen remek amit csinálnak, bátran merem bárkinek ajánlani a masszőröket :D
Bencsics Anita
Sok masszázst kipróbáltam-mondhatni függő vagyok.Amióta kipróbáltam Sanka zenés masszázsát...azóta nem vagyok hajlandó máshova menni!Más masszázsnál 1-2 óra eufória,aztán minden a régi,de ez a zenés cucc napokig feltölt,nem fáj semmim...Nem ömlengek,aki nem próbálja ki,egy fantasztikus élményt szalaszt el!
Bonnie John
Nekem nagyon sokat segített a masszázsuk...! Megkönnyebbültség töltött el utána. Könnyebben vettem az akadályokat és felfrissültem tőle! Azelött nem nagyon szerettem ha masszíroznak de kipróbáltam és nagyon bejött!Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!
Kovács István
Sziasztok! :) Régen éreztem ilyet, legalább 10 kg lekerült a hátamról, a vállaimról, a derekamról, legalább is érzésre. Sokkal jobban ment a munka, a tanulás és úgy érzem szellemileg is felfrissültem tőle! Köszönet érte!
Burgermeiszter Lívia
Rettentő jó a masszás! A zene és a hangulat szuper, nagyon jó élmény, hihetetlenül feldob... és sokkal jobban érzem magam utána :) Csak ajánlani tudom!
Bölöny Eszter
A zeneterápiás masszázs a tudás, egyesülés és szeretet építménye. Egy teljesen új, egyedi élménymasszázs és terápia. Átszellemült extázisban részesíti mind testünket, mind lelkünket, melynek jótékony, gyógyító hatását érzi mindenki aki részt vett benne. Egyszerűen fantasztikus érzés :) Köszönöm drága Sankám, hogy megajándékoztál evvel minket és a világot :)
Kanyó Frencné
Nagyon jó a masszás mindenkinek ajánlani tudom. Kanyó Ferencné
Dombai Zsuzsa
Nagyon szuper volt a masszázs:))) a hangulat meg az egész úgy ahogy volt, zenével mindennel együtt, nagyon sokat dobott rajta! Remélem hamarosan újra lesz alkalmam egy kezelésre!!! Ajánlom mindenkinek! Egy próbát megér!! utána meg úgyse tudjátok abbahagyni!! :)
Banyári Istvánné
Azon kevesek közé tartozom, akik nem szívesen vették igénybe a masszázst mindezidáig. De jelen esetben csoda történt, olyat tapasztaltam, hogy szégyen-ide vagy oda, naponta elviselném mióta a Sanka masszírozott. Kivételes élményben volt részem,azóta reklámozom is, és ajánlom mindenkinek, hozzáteszem akiket oda küldtem ők is hasonló véleménnyel vannak.Isteni érzéke van hozzá.
Hábentius Johanna
Összehasonlíthatatlan élmény volt a hagyományos értelemben vett masszázshoz képest. sok fajtáját kipróbáltam már, de ennél jobban semmi nem kapcsolat ki, nem lazított el.. mindenkinek ajánlom!!
Pápai Soma Attila
Ilyen masszázsélményben még nem volt részem! Ha lesz rá módom biztos újra megyek! Köszi Sanka:)
Csizmadia Anett
Sziasztok Nekünk nagyon jó volt masszázs. Isten király a szolgáltatás. Köszönjük szépen.
Vélemény szövege:


Beküldő neve:
Kód:


W3LAB
Rendszer üzenet
-