Rapid Massage Service

 

Főként ágyon zajló, zenés kezeléseink mellett munkahelyi, illetve rendezvény-masszázzsal is foglalkozunk, melyre külön részleget, illetve céget hoztunk létre, melynek neve Rapid Masszázs Szerviz. E részlegünk törzsét pedig egyetlen zenétől független szolgáltatásunk, a Dinamikus Rapid Masszázs képezi.

 

         m1.JPG            m2.jpg            m3.jpg

 

A Dinamikus Rapid Masszázs egy speciális, kevert masszázsforma. Thai-, shiatsu- és más keleti elemeket ötvöz rendkívül intenzív és energikus rázó/kirázó technikákkal. A "rapid" szó jelentése gyors, mely ezekre az intenzív, dinamikus technikákra, az egész kezelés gyors, és körülményeit tekintve egyszerű kivitelezésére, valamint az azonnal jelentkező hatásokra utal. Ruhában, lehetőség szerint masszázsszéken zajló kezelés, melyet szinte bárhol, bármikor meg lehet csinálni, még a masszázsszék sem alapvető feltétel. Irodákba, konferenciákra, rendezvényekre, munkahelyekre kifejlesztett masszázs, mivel gyors, hatékony, szinte semmilyen előkészületet nem igényel, megfelelő kivitelezése pedig serkenti az alany mind mentális, mind fizikális teljesítményét. Nem mellékes megjegyezni, hogy végzőjére is ugyanilyen hatással van. A 8-10 perces energetizáló művelet anatómiailag tartalmazza a derék, a hát, a vállöv, a nyak, a lapocka és a karok nyomófogásos, valamint rázótechnikás kezelését, kimozgatását, ízületi blokkjainak, izomgörcseinek oldását, az ezen területeken lévő izmok nyújtását, lazítását, valamint a gerinc kihúzását. A kezelés hatása szinte egyből érezhető, szellemi és fizikális fittséggel, koncentrációval, energiával tölt fel egész napra.

 

barna logo magyar.png

Nem véletlen a Dinamikus Rapid Masszázs létjogosultsága. A vállalati dolgozók szellemi tevékenységének növelése végett nyugaton már igen elterjedt és hatékony Irodai, vagy másnéven Manager Masszázs továbbfejlesztett változataként is lehet értelmezni a Rapid Masszázst. Nem hiába viselte a kifejlesztését követő majdnem 3 évben a Keleti Stílusú Manager Masszázs nevet.  A keleties nyújtó technikák és energikus rázások révén még inkább felerősödnek és szinte hatványozottan tapasztalhatóak azok a hatások, melyekért az Irodai Masszázs hivatott volt létrejönni. Kezeléseink végzése során az alap irodai masszázs technikákon kívül (hát-, váll-, nyakizmok megdolgozása) nagy hangsúlyt fektetünk a karok átdolgozására is. Az izomzat fellazítása után pedig különféle izom- és ízületnyújtó technikákkal tesszük mozgékonyabbá, rugalmasabbá a megfáradt testeket, feloldva azokban az ízületek blokkjait. Így pedig szabad áramlást biztosítunk a vér, a nyirok és az energia számára. Egy munkahelyen vagy konferencián például ez az effektus megnöveli az ott dolgozók, illetve az azon részt vevők szellemi teljesítőképességét, egy fesztiválon, rendezvényen, vagy utcabálon pedig még felszabadultabbá, frissebbé, mozgékonyabbá teszi az ott kikapcsolódókat. Dolgozóink nem ritkán bekötött szemmel edzenek, hogy érzékszerveiket formában tartva és erősítve megfeleljenek a stílus szakmai követelményeinek.

 

             m4.JPG                        m5.jpg                       m6.JPG

 

A sokszor extrém látványt nyújtó technikák néha megtévesztik azokat, akik csak kívülről szemlélik a „produkciót”. Aki azonban kipróbálja és átéli a kezelést, az kellemesen csalódva tapasztalja, hogy az semmilyen fájdalommal nem jár, sőt legtöbbször afféle szárnyaló érzés keríti hatalmába alanyát. Az ütemes, lendületes fogások a különböző rezegtető és rázó technikákkal összehangolva, bizonyos fogások kivitelezésekor ideiglenesen megszűntetik a gravitációt a végtagokban. Ettől gyakran érezzük azt, hogy azoknak nincsen súlyuk, mintha nem is lennének. Jó pár kilóval könnyebbnek érezzük magunkat a kezelés alatt, utána pedig sokkal könnyebben mozgatjuk mindenünket.

 

    m7_1.jpg              m8.jpg              m9.JPG

 

A Rapid Masszázsnál pedig csak egy jobb létezik. A négykezes Rapid Masszázs.

 

       m10.JPG       m11.jpg       m12.jpg

                     

                                                                   

A Zeneterápiás Masszázs Iskola fennállásának első 1,5 évében a nagy nyári fesztiválok (Sziget, VOLT, Balaton Sound, Tokaj Hegyalja) egészségügyi részlegével is együtt dolgozott nyaranta. Már iskolánk alapítása előtt, az első fejlesztéseket követően ezeken a fesztiválokon teszteltük le és indítottuk útjára először ezt a masszázsfajtát -akkor még névtelenül, később Keleti Stílusú Manager Masszázs néven- az egészségügyi személyzet (orvosok, mentősök, pszichológusok, járőrök) kezelésére kidolgozva, ébren és fitten tartva őket a 12-24 órás műszakokhoz. Az itteni kezelések sikerei buzdítottak minket később arra, hogy ezen fesztiválok orvosi részlegén kívül is, minden ember számára  elérhetővé tegyük találmányunkat. Azóta már több kisebb rendezvényen (pl. a Gyulai Pálinka fesztivál, vagy a Budapesti Pszichológiai Napok), illetve falunapon is tiszteletünket tettük, ahol nem kis sikernek és elismerésnek örvendve emeltük a hangulatot, hozzájárulva az ott lévő emberek felhőtlen kikapcsolódásához. Energikus, jó kedélyű csapatunk, valamint szakmai sikereink a garancia arra, hogy kezeléseink után ilyen legyen vendégeink arca.

 

        m13.JPG         m14.jpg        m15.JPG

 

                                                  

barna logo magyar.png

                                                                                             

Rendelje meg Ön is egyedülálló szolgáltatásunkat munkahelyére, rendezvényeire, emelve azok színvonalát, valamint növelve dolgozói egészségét, vendégei jókedvét!

Áraink:

 

munkahelyi

 

1000 Ft/fő

(min. 10 fő)

 

rendezvény, konferencia

 

2-3 óra – 7.000 Ft/óra/masszázsszék

4-6 óra – 6.000 Ft/óra/masszázsszék

7-8 óra – 5.000 Ft/óra/masszázsszék

 


1 óra alatt 6-7 ember kezelése kivitelezhető egy széken!

Az árak bruttóban értendőek!

Kiszállási díj nincs!


Tisztelettel:

  A Rapid Massage Service Csapata          

 

+36 70 600 4896

 

RAPID CSOPORT.jpg


W3LAB
Rendszer üzenet
-