Hallgatók véleményei


Andi
A Zeneterápiás a második képzés, amit elvégeztem itt, és nem kevésbé elementáris élmény, mint a Rapid kurzus volt. Már a tanfolyam maga egy terápia volt nekem, a személyre szóló meglepetés masszázsról nem is beszélve, amit mindannyian kaptunk Sankától a tanfolyam során. Csodálatos embereket ismertem meg - köztük magamat is egy kicsit jobban. A Zeneterápás Masszázs egy új világot nyitott meg előttem a zenében - amivel pedig zenészként és táncosként korábban is szoros kapcsolatot ápoltam, de \"midig van új s még újabb, hát várd a csodát\"! Technikailag a legjobb, amivel eddig találkoztam, mintegy \"kijavította\", ami a többiben hiányzott nekem. Imádom, ahogy ötvözi a keleti és a nyugati masszázstechnikát és filozófiát, a zenét és a mozgást, az adást és a kapást, a gyógyítást és a gyógyulást, a fényt és a sötétséget, a fentet és a lentet, a kintet és a bentet... Mégsincs túlmisztifkálva, sőt, végtelenül egyszerű, mégis olyan mély, hogy könyvet tudnék írni róla. Az egész egy gömb, egy sokoldalú ember sokszínű tehetségének esszenciája, amely árad és magával ragad, levisz a lelkem legsötétebb bugyraiba és felemel, megtisztít és reményt ad - érzelmileg és materiálisan is, mert ez egy gyorsan megtanulható, azonnal hasznosítható tudás, amivel még pénzt is kereshetek, amellett, hogy feltölt és gyógyít engem és az embertársaimat. Köszönöm!!!
Hanzli-Kiss Viktória
Nincsenek szavaim, gondolataim…, emlékeim tobzódnak, érzelmeim zuhatagként rám zúdulnak. Ez a kiömlő folyó mederélményt mélyít bennem, s ragyogóvá mossa lelkem. Megérint…, rajtam mindenütt lenyomatot hagy, ahogy érintő kezeitek lazították izmaimat :) Könnyeimtől nedves Anyaföldbe ellazulva süppedek, kezeimmel testeteken ritmusra reppelek. Zene csendül, szívemben hangjegy pendül, Ég és Föld között lényem megrendül. Jelen vagyok a múltban, a pillanat oda szögezett, élő, értő arcok figyeltek, s egy- egy tekintet emlékem köteléke lett. Hiába áramlik, s Örökké alakul a táj, zenei szellő fülembe súgja, hogy Ne, Ne, Ne hagyjam abba. Mozdulatlan vagyok, legbelül most is masszírozlak titeket, zenélek és táncolok. Bennem van a bugi, s bennetek a tuti, szeretném ezt a nótát a végtelenségig fújni. Szemléltem, megéltem és felismertem, gazdagon búcsúzom, kincses sziget lettem. A köszönet csekély hangja a bennem uralkodó áramlatnak, így búcsúzóul annyit, nálam van a kék szalag még legalább a következő találkozásig. Viszontérintésre :) Viki
A hippik (B.Zsófi és K.Zoli)
Amit Tőletek kaptunk csak azok érthetik és érezhetik, akik tudják mi az,hogy Zeneterápiás Masszázs... Köszönjük,hogy ezzel is többek lehettünk. ... és tudjátok: \"Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben.\"
Bánhalmi Gabi
Az első zeneterápiás talpmasszázs képzés. Kár, hogy már vége. Keresem a megfelelő szavakat, amit hétről-hétre átéltünk. Több volt ez, mint egy képzés, utazás a zene segítségével, szárnyalás. Sanka a masszírozás tudománya mellett a szívét és lelkét is adva tanított minket. Köszönöm! Köszönöm \"tanulótársaimnak\" is a közös élményeket, jó volt veletek csajok! Remélem még találkozunk. És ugye mondanom sem kell: már alig várom a következő szárnyalást!
Liptai Zsuzsanna
Zeneterápiás masszázs.....maga a csoda,és élmény szó szerint.Sanka remek tanár,kihozza belőlünk a maximumot.Megyünk tovább,mert még akarod....csinálni is,és átélni is.A nagyon jó volt,és a köszönöm kevés a képzés definiálására.El kell menni Sankához,és szájtátva rácsodálkozni egy másik világra.Remek ember,és tanár!Tud,és ad!És a csapat....na az a másik fele:-)))Remek emberek találkozása,és barátsága.Kell ennél több ebben a rohanó világban?Tanulj,hogy adhass a többi embernek.......Találkozunk a Szigeten:-)
Csendesi Krisztina
Ez egy fantasztikus élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok! Ez a zeneterápiás manager masszázs oktatás úgy indult, hogy párom egy vasárnapi nap hazajött és mondta nekem, hogy beszélt Tomival, hogy elmehetnénk a Balaton Soundra ahol ezen az oktatáson vennénk részt. Először nem akartam elmenni, de mégis belementem, mert ilyen alkalom nem sűrűn adódik az ember életében! Mondanom sem kell, hogy nem bántam meg, hogy elmentünk, mert egy olyan élményben volt részem, amire mindig is emlékezni fogok! Nagyon jó kis csapat jött össze és az oktatás is jó hangulatban telt el. Az elején nem gondoltam volna, hogy ez a masszázs ennyire be fog jönni, de aki egyszer ezt megtanulja utána nem fog tudni róla lekattanni. Még egyszer nagyon köszönöm Sankának, Erának és Tominak, hogy ott lehettem velük és hogy átadták a tudásukat! :)
Vivi
Egyszerűen SZUPER VOLT! :) Lilla barátnőmmel a VOLT fesztiválos képzésen vettünk részt. Úgy indult, hogy nem volt szállásunk, találtam ezt a kupont a neten és miért is ne menjünk? Szállás, kaja, belépő megoldva és még megtanulunk masszírozni is. :) Odafelé felvettük a lányokat, Henit és Petrát, akik szintén tanulónak jelentkeztek. Sanka úgy vélte, hogy lefelé már szoros barátság fog kialakulni, de már a fesztiválra hulla fáradtan érkező lányok végigaludták az utat, így a legközelebbi falunál egy közös bevásárlás alkalmával sikerült jobban megismerkedni. Eleinte építő/bontó karszalgunk volt, behajtási engedélyünk sem volt, de a biztonságiakat nem kellett nagyon győzködni, hogy mi bizony dolgozni, masszírozni jövünk ide. :)) A kis csapat kialakult, szóval indulhatott a képzés. Mindenki szuper kedves, aranyos és jó fej volt. Szerencsére nem kellett kőbe vésett szabályként kezelni a reggel 10-17-ig tanulni fogunk elképzelést. Szabadon mehettünk amerre csak szerettünk volna, buliztunk, masszíroztunk, és ugye a masszőr lányokat mindenki szereti, jó dolgunk volt. Persze a masszőr fiúkat is mindenki szereti :) És nem is volt annál jobb, amikor egymáson gyakoroltuk a különböző fogásokat, technikákat. Az egyik legjobb 5 napom volt ez a tanfolyam, nagyon jól tettük, hogy belevágtunk. Azóta a család folyton kérlel, hogy masszírozzam őket egy kicsit, szóval szerintük is igazán hasznos volt :)) Csak ajánlani tudom mindenkinek!! És ha Sanka is úgy szeretné, akkor jövőre szívesen megyünk dolgozni is ;)
Deli Áron
Köszönök mindent én is Sankának !! Az egész úgy indult hogy Tomi barátom felajánlotta hogy elmehetünk párommal idén a Balaton Sound fesztiválra , ahol egy zeneterápiás manager masszázs oktatáson veszünk részt. Mondanom sem kell egyből rákaptunk a dologra. Legelőször a fesztivál vonzott személy szerint legjobban, de ahogy Sanka először megmasszírozott éreztem hogy itt valami egészen másról van szó és annyira rákattantam ,hogy megakarom tanulni ,hogy onnantól kezdve a masszázs lett az első számú dolog. Nagyon jó csapatban zajlott az egész oktatás , Sanka nagyon profi módon magyarázta el az egészet a megfelelő lazaságával de egyben fegyelmével is. A fesztiválnak vége és azóta csak azon gondolkozok hogy lehetne magasabbra emelni a tudásomat , egyszóval rákattantam :D Köszönök tényleg mindent neked Sanka , meg persze Tominak és Erikának is hogy ezzel a felejthetetlen élménnyel megajándékoztatok , remélem a jövőben is sokat dolgozunk együtt akár már a Szigeten is :) Aki szeretne egy kellemes csapatban, valami olyat csinálni ami másról szól mint a szürke hétköznapok annak itt a helye !!!
Mátis Iván
Szavakkal egyszerűen leírhatatlan élmény volt, ezt mindenkinek ki kell próbálnia, meg kell tapasztalnia! Tegnap jöttem haza a 2012-es Balaton Soundról, ahol részt vettem a keleti stílusú maganer masszázs tanfolyamon. Elvileg ez nem volt zeneterápiás, de üvöltött a zene minden színpadról és még a mi standunkról is, úgyhogy mindenki kedvére válogathatott, melyik ütemet kapja el és mire masszíroz. Sokszor azon kaptam magam, Sanka nem is masszírozást, de hangszeres játékot oktat, csak a hangszer épp egy fesztiválozó, aki mondanom sem kell, nagyon élvezte, hogy hol gitár, dob vagy hárfa volt épp. :) Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, Erika és Tomi is sokat segített, hogy mielőbb elsajátítsuk a fogásokat, a rossz idő ellenére is nagyon jó volt a hangulat végig. Ha valaki szeretné összekötni a kellemest a hasznossal, többre vágyik a szokásos lerészegedős-kijózanodós színpadtól színpadig vándorlós, piálós-zabálós, táncolós, bulizós, lazulós fesztiválozáson (ami egyébként magában is naon faja), akkor jelentkezzen be egy ilyen tanfolyamra, tutira nem bánja meg! Megtanul egy olyan 15 perces frissítő masszázs technikát, amit bárhol bármikor alkalmazhat és tuti sikere lesz, csak egy szék kell hozzá. Köszönöm, hogy itt lehettem, áldom a szerencsém, hogy rátok találtam, augusztusban találkozunk, meggyúrjuk jól a Szigetlakókat is! ;)
Váczi-Molnár Ágnes
Köszönök mindent, remélem, még találkozunk! ÁLLAT VOLT!!!! :D
Brunner Erika
Aki másra vágyik, mint ami a mostani felszínes világban zajlik, annak itt a helye!!!
Kolozsvári Tamás
Amit itt kaptam az iskolába nem csupán egy oklevél! Nem csak egy szakma.Maga a jóság ami itt megszerezhető. :D Szenzációs dolgokat tanul az ember,és nem csak a masszázs terén! Sanka nagyon magas színvonalas tudományát önzetlenül át adja. Mind emelet felhívja az ember figyelmét,hogy ez egy művészet is egyben. Ahol kifejezheti magát az ember és maradandót alkothat.Az egyetlen suli ahova még-még még akarok járni. Jó hangulatú óráknak és előadási stílusnak köszönhető,persze a kellő szigor itt is jelen van! Ajánlom mindenkinek, gyökerestül megváltoztatja az életed. Mint az enyém is. Köszönöm a lehetőséget kedves Sanka. Még jövök!!!
Bosznay Péter
Nagyon hálás vagyok, hogy számomra egy nagyon hiteles oktatótól tanulhatok. A tanfolyam elvégzése után is készséggel áll a hallgatók rendelkezésére legyen szó szakmai segítségről, technikai tanácsokról, vagy csak egy baráti beszélgetésről. A tanfolyam alatt folyamatosan figyel a hallgatókra, hogy technikájukat a lehető legjobb tudása szerint kifinomítsa és elmélyítse. Tapasztalatom szerint nagyon komoly szakmai tudással rendelkezik, melyet önzetlenül képes megosztani bárkivel pusztán azért, hogy segítsen másokat. Szívből ajánlom, hogy mindenkinek egy ilyen mestere legyen az életben. Köszönöm Sanka, hogy tanulhatok tőled!
Bölöny Eszter
A profi gyakorlati oktatáson, amibe drága Mesterünk :)szívét- lelkét beletette, és azokon az alapfogásokon, tudáson kívül amit nekünk átadott, arra „nevelt” minket, hogy legyünk önállóak, kreatívak, alakítsuk ki a saját technikáinkat, stílusunkat, attól leszünk egyediek..és ez a fontos. Nekem, mint biológus hallgatónak egy teljesen új szakma megismerését jelentette ez a masszázsoktatás…és nagyon- nagyon örülök, hogy mindez „belépett” az életembe. Rengeteg örömöt, élményt nyújtott nekem, és mindezen új élmények mellett (új szakma megismerése, élvezetes, örömteli tanulás és gyakorlat, jó kis masszázscsapat ..) új gondolatokat, érzéseket, új szemléletet hozott. A zeneterápia egy fantasztikus dolog, ami nem csak arra van hatással, akit masszíroznak, hanem arra is aki azt csinálja, ezért (had idézzek Sanka Mesterünktől :) ) : „ Előnyös „mellékhatásként” komplex aktív zeneterápiát hozunk létre saját magunk számára. A zene hatására és ütemére lehetőségünk nyílik kifejezni önmagunkat masszázsunkban, nem csak gyógyítássá, hanem egyedi művészetté is téve munkánkat…”..merthogy életünk célja az alkotás..
Pápai Soma Attila
Az iskolában nagyon színvonalas oktatás folyik. Az oktató nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is nagyon jártas. Az anyag főleg a gyakorlati "combo"-k megtanulására és összekapcsolására épül, ezzel is elősegítve a hallgató egyéni masszázskultúrájának, technikájának kialakulását, természetesen a szabályok betartása mellett. Csak ajánlani tudom!
Vélemény szövege:


Beküldő neve:
Kód:


W3LAB
Rendszer üzenet
-