Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozás

 

Kíváncsi vagy, hogyan töltődhetsz fel a különböző zenékkel kombinált érintések által? Vagy csak jól jönne egy kis plusz energia a hétköznapokhoz? Akkor jó helyen jársz. Az Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozást kizárólag a Zeneterápiás Masszázs Iskolában élheted át. Ez a művészetterápiás módszer hatalmas rutint, nyitottságot és kreativitást igényel végzőjétől. Amikor egy zeneterápiás masszőr sok éves kitartó gyakorlás után elér arra a szintre, hogy a mozgása, a légzése és az érintése egyetlen kifinomult egészet alkot, akkor hatalmas energiákat tud életre hívni, mely gyakorlattal egy afféle eufórikus, hyperszenzitív állapotot képes előidézni alanyában. Ez az állapot abban teljesedik ki, hogy a masszőr egyben profi zenésszé is válik tanulása folyamán, s a zenékben fellelhető különböző hangszerek játékához ő is egy önálló hangszerként képes csatlakozni lényével és keze munkájával. Így pedig az emberek testén és lelkén játszva félig-meddig fizikai síkra képes konvertálni a zenét, amit gyakran egy afféle meditatív, belső utazás élményhez szoktak hasonlítani annak alanyai, akiket ezért joggal hívunk utazóknak. Egy professzionális Zeneterápiás Masszázs kezelésben -melyet eufórikus hatása miatt Eufória Masszázsnak is hívunk- így az utazók egyfajta módosult tudatállapotba kerülnek érzékszerveik kitágulása révén, mely állapotban többet képesek érzékelni a környezetükből és önmagukból. Az Eufória Masszázs így egy kitűnő önismereti és önfejlesztési módszer is egyben. Effajta mély és személyes jellegét kiegészítve pedig egy Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozás nem pusztán abból áll, hogy megmasszírozzuk a vendéget, aztán úgymond "sorsára hagyjuk" és jöhet a következő. A teljességre törekedvén minden foglalkozás egy kb. 10-15 perces ismerkedéssel és felkészítő beszélgetéssel kezdődik. Ezt követően történik meg maga a kezelés, utána pedig egy forró tea melletti kb. 20-30 perces közös élményfeldolgozás alkotja a foglalkozás befejező részét, mely kötetlen beszélgetést, igény szerinti életmód tanácsadást, valamint az aktuális aktivitást és érdeklődést figyelembe véve különböző közös csí kung és egyéb mozgás- és légzés-koordinációs egészségvédő gyakorlatokat tartalmaz, melyek segítenek "visszatérni" a hétköznapi tudatállapotba, ám már sokkal több energiával és emelkedettebb kedélyállapottal. Maga az Zeneterápiás Masszázs kezelés tetőtől talpig történik olajjal, a kezelés utáni levezető teázáshoz, beszélgetéshez és gyakorlatokhoz azonban ajánlott kényelmes ruhában jönni, avagy váltó ruhát hozni.

   

     zé1.jpg     zé2.jpg     zé3.jpg

                         

Zeneterápiás Élménymasszázs utazásaink igazi mély, meditatív állapotba juttatják az ember egész lényét. Az utazások alatt általában fokozottan, ám egyre inkább letisztultabban működnek érzékszerveink, érzékenyebbé válunk a zenére, környezetünkre és saját magunkra is. Nem ritkák a testen kívüli élmények sem. Felméréseink és kísérleti kutatásaink megmutatták, hogy összetett, ugyanakkor harmonizált és egységesített mivolta miatt a tökéletes Zeneterápiás Masszázs afféle egységet, azaz EGÉSZséget teremt a szervezetben és magasabb, spirituálisabb szintre emeli a tudatot. Pszichikailag nézve egy nyugodt, stresszmentes, ám igen fogékony és harmonikus lelkiállapotba segíti az utazót, ami az immunrendszer erősödésével, valamint a koncentráció és a motoros funkciók javulásával, azaz teljes fiziológiás felfrissüléssel jár. A zenével nagyon szorosan összedolgozott, művészi dinamikával kivitelezett masszázsban érvényesül csak igazán ez az eufórikus újjászületés-élmény, mert a jó zenész tudja, hogy egyes hangokkal, hangzatokkal, avagy komplett zenékkel milyen jellegű érzéseket válthat ki az emberekből, a jó zeneterápiás masszőr pedig felismeri, hogy ezekhez mikor melyik fogás illik és azt pontosan hol, hogyan és melyik pillanatban/pillanatokban érdemes kivitelezni. Az ilyen típusú mély meditációs utazásból aztán „a megfelelő helyen magához térve” letisztultabban és egészségesebben ébred az ember, az ezt követő beszélgetés és könnyed levezető gyakorlatok után pedig abszolút megújulva és feltöltődve tér vissza hétköznapi életébe. A minőségi zeneterápiás masszázsban a művész tulajdonképpen tényleg a hallott zenét  és annak jótékony, esszenciális hatását interpretálja fizikai síkra az utazónak, annak testét használva ehhez. Ettől válik az az utazó számára egy igazi, egyedi élménnyé, egy valódi eufórikus belső utazássá, azaz Zeneterápiás Élménymasszázzsá.

 

           

     zé4.jpg      zé5.jpg

barna logo magyar.png

Kiknek ajánljuk a Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozást?

 

Túlzott stresszben élőknek, krónikus izom- és ízületi bántalmakkal, depresszióval és egyéb pszichés zavarokkal küzdőknek, művészlelkeknek, zenészeknek, spiritualistáknak, pszichológusoknak (legfőképp a transzperszonál, vagy integrál szemléletűeknek) és nagyjából mindenkinek, aki bármilyen mozgást, zenélést és masszázst szeret. A zeneterápiás masszázsok/mozgások legfőbb hivatása és hatása ugyanis az, hogy akármilyen más masszázsra/mozgásra ráillesztve elmélyítik és intenzívebbé teszik annak hatásait, ezáltal magasabb, professzionálisabb szintre emelik azt. A Zeneterápiás Masszázs Iskolában pedig többféle masszázsstílusban jártas, képzett masszőrök dolgoznak, akik képzett zenészek és művészetterapeuták is egyben. Ez pedig iskolánk védjegyévé teszi a megfelelő színvonalat annak összes nagyszerű hatásával együtt mind orvosi, mind spirituális és művész berkekben. Mindent összegezve ha ki szeretnél lépni a hétköznapok szűk világából és megismerni a tág univerzumot és önmagadat egy nagyszerű utazás alkalmával mely rólad szól, akkor nálunk a helyed. A jó Zeneterápiás Masszázs erőt ad döntéseidhez és kitartást céljaid megvalósításához a hétköznapokban.

 

Zeneterápiás Masszázs Tarifáink:

Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozás (kb. 90-100 perc)

7.500 Ft


barna logo magyar.png

logo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpglogo_magyar_kiemelt.jpg

W3LAB
Rendszer üzenet
-